Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για το «καρτέρι θανάτου» εναντίον του






Απίστευτη τροπή φαίνεται πως λαμβάνει πλέον η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του...
ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάκου, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν την Παρασκευή (15/12/2017) στη σύλληψη της 53χρονης πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο δολοφονικό «καρτέρι» που του είχαν στήσει άγνωστοι την Πέμπτη (14/12), τη στιγμή που εκείνος έφευγε με το αυτοκίνητό του από το ιατρείο του στην περιοχή της Χανιόπορτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretalive.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 53χρονη γυναίκα, γιατρό στο επάγγελμα, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

Η σύλληψη του προσώπου αυτού έγινε με βάση τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο ψυχίατρος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στις Αρχές, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του μπροστά στα γραφεία της ΝΔ.

«Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή άκουσα πυροβολισμούς. Ενστικτωδώς πάτησα γκάζι και έφυγα».

Πώς έγινε η σύλληψη
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης προσήγαγαν την 53χρονη πρώην σύζυγο του παρ' ολίγον θύματος το πρωί της Παρασκευής (15/12/2017) και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, πάντα, η φερόμενη ως ηθική αυτουργός φέρεται να είχε πει στην αδερφή του 50χρονου πρώην συζύγου της ότι «θα τον σκοτώσει».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του