ΣΤΡΟΦΗ από τον Πατούλη! Πάει για δήμαρχος Αθήνας η Κεφαλογιάννη...





Η δική μου εκτίμηση και γνώμη είναι ότι η Όλγα θα πάει για Δήμαρχος Αθηναίων. Ιδανική.
Εξάλλου οι ενδεχόμενες περαιτέρω αρχηγικές της επιδιώξεις δεν είναι εφικτές.
Ο Κώστας Μπακογιάννης επίσης είναι περιορισμένων δυνατότητων θα μείνει στην περιφέρεια, να αράξει, το ίδιο και ο Τζίτζι, μια χαρά περνάνε, βασιλιάδες. 
Βγαίνει κι άλλο όνομα οικογενειοκρατίας από την μέση, αποσύρεται και ο Πατούλης έτσι, που πιθανόν να πάει για περιφερειάρχης και η ΝΔ θα κερδίσει όλη την Αττική.
Με την κεντρική πολιτική σκηνή σε αβεβαιότητα τα επόμενα 3-4 χρόνια και περιορισμένους προϋπολογισμούς, η τοπική αυτοδιοίκηση με κλειστό διάστημα διακυβέρνησης 4-5 ετών και κονδύλια, φαντάζει ιδανική για όλους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του