ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΕΠΕΣΕ Η ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!


zaxo-gkiolias
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! Ο Ζαχόπουλος έπεσε ή τον ρίξανε;
Ήταν ένα συνηθισμένο Σαββατιατικο απόγευμα και την γιορτινή ατμόσφαιρα του Κολωνακίου διέκοψε ένας γδουπος από πτώση στην πολυκατοικία της οδού Καρνεαδου 16.
Το οξύμωρο δεν είναι αυτή καθαυτή η πτώση από τον τέταρτο όροφο..αλλά ότι ενώ από την εποχή του Νεύτωνα οτιδήποτε πέφτει στο κενό έχει κάθετη πορεία…εν τούτοις ο Χρήστος Ζαχοπουλος ακολούθησε πορεία..

ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ πέφτοντας άτσαλα στην απέναντι πολυκατοικία στην σκάλα υπηρεσίας η οποία και του έσωσε την ζωή κατά μια έννοια.
Έκτοτε κανείς δεν μας έπεισε πως διέγραψε οριζόντια τροχιά ένας τόσο ευσωμος άνθρωπος και κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι τι τον έκανε να πάρει απόφαση? Εκτός αν δεν έπεσε και τον ρίξανε.
Αυτό μας δίνει και η μετέπειτα δολοφονία του Σωκράτη Γκιολια που υπήρξε μάρτυρας στην φάση του οπτικού υλικού βίντεο με τις απόκρυφες στάσεις της Εύης Τσεκου και του τοτε Υπουργού.
Φυσικά δεν θα μάθουμε ποτέ το τι πραγματικά συνεβει εκείνο το μοιραίο απόγευμα που το ημερολόγιο εδειχνε Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2007 πριν ακριβώς 10 χρόνια.
Μιχάλης Κλαδιτης ερευνητής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του