Χρωστάει ο Κοντομηνάς στην Εφορία, περίπου όσα πήραμε από το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;







Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που έχει για γεωπολιτικό αναλυτή το Βερύκιο και που νόμιζε πως η πρώτη σε θεαματικότητα εκπομπή του, η Ελληνοφρένεια, “δεν πωλούσε αρκετά”…
Όπως μαθαίνουμε, σε βάρος του Δημήτρη Κοντομηνά ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς και για φοροδιαφυγή ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων.
Η υπόθεση αφορά την περίοδο 2006-2008 και εντάσσεται στις έρευνες που διενεργούν οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά και τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια τους από τις ενοποιημένες λίστες φοροδιαφυγής. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αρνήθηκε τη διάπραξη αξίοποινης πράξης, όταν κλήθηκε για εξηγήσεις, οπότε η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινικές διώξεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάπου στα 45 εκατομμύρια ευρώ πήρε το ελληνικό κράτος ξεπουλώντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, με το Δημήτρη Κοντομηνά να καταφέρνει ολομόναχος να χτυπήσει και να ξεπεράσει για λίγο το συγκεκριμένο ποσό, φτάνοντας τα 48 εκατομμύρια ευρώ διαφυγόντων φόρων, σύμφωνα με τους οικονομικούς εισαγγελείς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δε θα ξεπουλιόταν ακόμα και αν ο επιχειρηματίας ήταν συνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις.
Ανεβαίνει έτσι ο πήχης για τους ανά την επικράτεια νεόπλουτους τυροπιτάδες που θέλουν να γίνουν κι αυτοί χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, αφού πλέον θα πρέπει να πουλήσουν 48 εκατομμύρια τυρόπιτες (αν βγάζουν ένα ευρώ στην τυρόπιτα) χωρίς απόδειξη για να ισοφαρίσουν τον πετυχημένο καναλάρχη.
Πηγή: spasmenoparathyro.me

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του