Χριστούγεννα με κρύο, αλλά ηλιοφάνεια παντού!… Υποχωρεί ο χιονιάς που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες





Ευχάριστα είναι τα πράγματα όσον αφορά τον καιρό των Χριστουγέννων, ο οποίος σε όλη τη χώρα θα είναι πολύ καλός! Στο πλαίσιο αυτό βελτίωση εμφανίζει ο καιρός από σήμερα Κυριακή, με τον χιονιά που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες να υποχωρεί και τα δρομολόγια των πλοίων να γίνονται ομαλά μετά την άρση του απαγορευτικού.

Αναλυτικά, την παραμονή των Χριστουγέννων, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, και σποραδικούς όμβρους στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, και στην Κρήτη.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, και μόνο στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2017, ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες μονό τοπικές νεφώσεις, που στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι περισσότερες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη, οι οποίες όμως από το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενήσουν σημαντικά και να περιοριστούν κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη την χώρα. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν και μόνο στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Σε γενικές γραμμές ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ καλός σε όλη την χώρα και με έντονη ηλιοφάνεια!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του