23.560€! Σε εταιρία 15 ημερών κυβερνητικά βίντεο με απ' ευθείας ανάθεση...


Τον Νίκο Παππά πολλοί τον αποκαλούν "Γκέμπελς" για την απίστευτη προπαγάνδα που οργανώνει αδιαλείπτως υπέρ της κυβέρνησης, παράλληλα όμως κατηγορείται και για το βόλεμα χιλιάδων συριζαίων στο δημόσιο κατασπαταλώντας δημόσιο χρήμα, ενώ δεν ντράπηκε να διορίσει ως διευθυντή του ΟΑΣΘ τον συνταξιούχο πατέρα του, άσχετο με το αντικείμενο των συγκοινωνιών, αλλά και του μάνατζμεντ.
Σήμερα θα μιλήσουμε για την απευθείας ανάθεση παραγωγής 4 κυβερνητικών βίντεο που έδωσε το Υπουργείο του Νίκου Παππά (Ψηφιακής Πολιτικής) σε εταιρία που ιδρύθηκε...όλως περιέργως...πριν από 15 ημέρες.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που παραθέτει και τα ντοκουμέντα, εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 15 μέρες πήρε απευθείας ανάθεση για 4 βίντεο από το Υπουργείο του Νίκου Παππά.
Βλέπουμε από το Γενικό εμπορικό μητρώο ότι η εταιρεία LK SMART SOLUTIONS καταχωρίστηκε στις 5/12/2017.
Η ίδια εταιρεία πήρε απ' ευθείας ανάθεση για 4 τηλεοπτικά βίντεο για την προβολή της Ελλάδας με συνολικό κόστος 23.560 ευρώ (δείτε την εδώ από τη Διαύγεια)
Η σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ της εταιρείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτκής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (το Υπουργείο του Νίκου Παππά δηλαδή).
Δείτε τα έγγραφα:


https://www.eyedoll.biz/single-post/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του