Οι πόρτες άνοιξαν στον Ορχομενό. «Έφυγε» και η Φανή Θεοδώρου


http://www.stereasports.gr/?p=44905Αυτή τη φορά σειρά να φύγει είχε η τοπική σύμβουλος του Κοκκίνου Φανή Θεοδώρου που ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού. Ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα και αυτό το σερί δεν ξέρει κανείς που μπορεί να σταματήσει.

Μετά τον Χρήστο Μπαμπλέκο ήρθε η Φανή Θεοδώρου και δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να ακολουθήσει τη στιγμή που στη Δημοτική Αρχή του Ορχομενού υπάρχει «βουβαμάρα» και… «τρόμος».

Ιδού η σχετική ανακοίνωση…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανεξαρτητοποίησης της Τοπικής Συμβούλου Θεοφανής Θεοδώρου της Τοπικής Κοινότητας Κοκκίνου από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού «Όραμα και έργο»

Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αγαπητοί φίλοι που παρακολουθείτε τη συνεδρίαση…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 ενημέρωνω το Σώμα ότι δέχθηκα προσωπική φραστική επίθεση από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φουρτάκα ο οποίος με κατηγόρησε ότι ξεσηκώνω τους κατοίκους της Τ.Κ. Κοκκίνου χωρίς βάσιμα επιχειρήματα και απ’ ότι φαίνεται προφανώς βασίστηκε σε φήμες εκτός κι αν είναι αποκυήματα της φαντασίας του.

Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος μου έκανε αυτή την προσωπική επίθεση χωρίς καν να τον προκαλέσω

Εγώ ξέρω γιατί ο κ. Φουρτάκας έκανε αυτή την προσωπική επίθεση. Γιατί στο θέμα του θορύβου που αφορά το Αιολικό πάρκο του Κοκκίνου, το Τοπικό Συμβούλιο Κοκκίνου αποφάσισε τα ίδια που είχε αποφασίσει και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το οξύμωρο είναι ότι ο κ. Φουρτάκας παρότρυνε το Τ.Σ. να ψηφίσει για το αντίθετο από αυτό που είχε ψηφίσει ο ίδιος και ήταν παρόν στη συνεδρίαση του Τ.Σ. και υπάρχουν και μάρτυρες γι’ αυτό. Πως σας φαίνεται;

Γιατί εκτός από μένα κατηγορήθηκαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον κ. Φουρτάκα και αυτό έχει γραφτεί και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό όμως που δεν έχει γραφτεί είναι το ότι καταφέρθηκε σε μένα ονομαστικά και το οποίο θεωρώ σοβαρή παράλειψη στην απόφαση και θέλω να πιστεύω ότι έγινε εκ παραδρομής και όχι εσκεμμένα.

Σε όλες αυτές τις κατηγορίες εναντίον μου ο Δήμαρχος έχει τηρήσει μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος και εγώ το ερμηνεύω αλλά και το πιστεύω κιόλας ότι αποδέχεται αυτές τις κατηγορίες και λυπάμαι γι’ αυτό. Όλα έχουν και κάποια όρια…

Επίσης το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι ο πλέον αρμόδιος να επαναφέρει στην τάξη τις όποιες εκτροπές και προσωπικές επιθέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φαίνεται ότι ο κύριος Ρόδης ενδιαφερέται περισσότερο να βγάζει Αντιδημάρχους της χρονιάς παρά να εκτελεί τα καθήκοντά του όπως αρμόζει. Και αυτό ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει.

Και αφού η προσωπική επίθεση που έγινε σε μένα έχει μάλλον βασιστεί σε φήμες τότε να πω κι εγώ ότι φήμες για όλους υπάρχουν. Και πολλές περισσότερες και για τον Δήμαρχο και για τον Αντιδήμαρχο αλλά και για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Φήμες και για τον κ. Υπερήφανο, και για τον κ. Φουρτάκα και για τον κ. Ρόδη.

Θέλετε να ξεκινήσουμε να κάνουμε επιθέσεις με τις φήμες. Αντέχετε;

Αυτό μπορώ να το κάνω πολύ καλύτερα από εσάς. Και να είστε σίγουροι ότι έχω τον τρόπο. Αλλά επειδή έχω καλύτερο επίπεδο δεν το κάνω.

Να ξέρετε όμως ότι αν συνεχιστεί αυτό τότε κι εγώ θα αμυνθώ με τα ίδια όπλα που εσείς πάτε να χρησιμοποιήσετε.

Κι εκεί να δούμε ποιος θα αντέξει…

Κλείνοντας θέλω να πω και κάτι άλλο που αφορά τον πρόεδρο του Τ.Σ. Κοκκίνου Σπύρο Καραγιάννη. Είναι ένας πρόεδρος που άλλα αποφασίζει το Τ.Σ. άλλα ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα λέει στους κατοίκους του χωριού. Εν ολίγοις δεν εκτελεί τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου.

Αυτό είναι θεσμική εκτροπή και ζητώ την παραίτησή του αν έχει την παραμικρή ευθιξία. Γιατί αν δεν το κάνει θα κάνω όλες τις νόμιμες ενέργειες για την καθαίρεσή του. Ας παραιτηθεί αξιοπρεπώς…

Και αυτό που είπα τώρα έχει άμεση σύνδεση με τα προηγούμενα που ανέφερα.

Για όλα αυτά και για πολλά περισσότερα και επειδή δεν είχα τη στήριξη και την υποστήριξη από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου με τον οποίο εκλέχτηκα και επειδή καταλαβαίνω ότι πλέον είμαι ξένο σώμα, δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου.

Και επειδή έχετε ξεχάσει ποιος είναι ο τελικός κριτής σας υπενθυμίζω ότι αυτοί που μας κρίνουν είναι οι δημότες μας που μας βλέπουν και μας ακούνε και να είστε σίγουροι ότι το κριτήριό τους είναι αλάνθαστο.

Και από δω και πέρα κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου σας δηλώνω για να το ακούσει και ο κύριος Φουρτάκας αλλά και ο Δήμαρχος αλλά και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι εγώ θα ξεσηκώνω τους κατοίκους του χωριού μου για να διεκδικούν αυτά που δικαιούνται.

Γιατί εσείς σαν Δημοτική Αρχή δεν μπορείτε να τους τα δώσετε με ευθύνη φυσικά του Αντιδημάρχου Γιάννη Φουρτάκα που όπως φαίνεται δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να γνωρίζει καν τις ανάγκες της τοπικής μας κοινότητας αφού είναι ωσεί παρών στην περιοχή μας.

ΘΕΟΦΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του