Επίσκεψη στο Γηροκομείο της Θήβας





Χθες το απόγευμα ζήσαμε κάτι πολύ όμορφο. Επισκέφτηκαν το παλιό Γηροκομείο της πόλης μας στο οποίο έχουμε την πνευματική ευθύνη οι:
1)Η Πανελλήνια Ομάδα Αλληλεγγύης πρακτόρων ΟΠΑΠ,


2)Η Ομάδα Διαχείρισης κρίσεων,
3) Ο Α. Ο. Θήβα,
4) Ο Α. Ο. Μαυροματίου και
5) το Φροντιστήριο Αρχαιογνωσίας Θήβας, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα και είδη άμεσης ανάγκης στο χώρο.
Η πρόεδρος κυρία Βάσω Λάσπη ευχαρίστησε τους συλλόγους και αμφότεροι οι πρόεδροι, τα μέλη των συλλόγων και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου δείπνησαν σε ένα κλίμα Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Νιώθω κι εγώ την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που προσφέρουν ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε στο ίδρυμα αυτό.
Όπως κάθε βράδυ έτσι και απόψε κλείνουμε με μία συμβουλή του μεγάλου μαθηματικού και φιλοσόφου Πυθαγόρα: "Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος".

Νικόδημος Κάστιζας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του