ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΝΕΟ ΣΟΚ! ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ HΡΑΚΛΕΙΟ: ΈΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ… ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ


6878686
Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, έπειτα από τη δολοφονία ενός 61χρονου από τον 34χρονο γιο του.

neakriti-news-image
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 34χρονος άνδρας επέστρεψε μετά από διασκέδαση στο σπίτι – όπου διέμενε με τον πατέρα του – στην Φορτέτσα.
26135004_1828485287222821_1540500959_n
Ο 34χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία άρχισε να καβγαδίζει με τον 61χρονο πατέρα του.
Ο καβγάς έλαβε τραγικές διαστάσεις όταν ο γιος έπιασε τον πατέρα του και του έκλεισε το στόμα του με το χέρι με αποτέλεσμα να τον πνίξει.
Το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε σήμερα το πρωί η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.
Οι αρχές ήδη έχουν προχωρήσει στην σύλληψη του 34χρονου.
Άνεργος ο γιος, συνταξιούχος ο πατέρας
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέρας και γιος έμεναν σε διαφορετικά σπίτι και συναντήθηκαν χθες για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Η μητέρα και η κόρη της οικογενείας ζούνε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος είναι τα τελευταία χρόνια άνεργος ενώ ο 61χρονος πατέρας ήταν συνταξιούχος.
EGKLHMA1
EGKLHMA2
EGKLHMA3
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του