ΠΙΚΡΟ ΓΕΛΙΟ! TI KOYBENTIAZOYN οι συνταξιούχοι στις ουρές των ΑΤΜ...






Η Niki Vikou είναι με την Σάνια Μωραΐτου
Ουρά είκοσι μέτρων μπροστά από το ΑΤΜ της Εθνικής. Κυρίως συνταξιούχοι και δικαιούχοι του ΚΕΑ. Το ένα μηχάνημα άδειασε και δεν υπάρχουν άλλα χρήματα στο υποκατάστημα για να το γεμίσουν κι έτσι διπλασιάζεται ο χρόνος αναμονής. Η εγγύτητα , στην Ελλάδα βρισκόμαστε, προκαλεί οικειότητα κι αυτή με τη σειρά της συζητήσεις μεταξύ αγνώστων, ομοιοπαθών κατά κάποιο τρόπο. Ένα σας λέω! Στις εκλογές θα πέσει πολύ γέλιο. Όλος αυτός ο κόσμος που θεωρεί ο συριζα δική του δεξαμενή ψήφων δεν εξαγοράζεται με τα ψίχουλα κοινωνικών μερισμάτων κλπ χανδρών και καθρεπτών. Έχει να φάει φούμο και Άγιος ο Θεός! Ούτε ο Κούλης όμως ή η Φώφη πείθουν. Είναι πολύ φρέσκα και τα δικά τους μνημόνια και δεν ξεχνιούνται. 
Ενδεικτικά σας αναφέρω σκόρπιες κουβέντες:
-Να πάρουμε τη σύνταξη μην μας την αρπάξει η εφορία
-Μας παίρνουν τα σπίτια για να μην χαθούν οι καταθέσεις μας
-Ναι, των πενήντα λεπτών.
-Αχαχαχαααααααααα (από όλους)
-Συνταξιούχος κι εσύ τόσο νέος;
-Όχι οικότροφος των θεσμών. Με διακόσια ευρώ το μήνα μέχρι και βίλα των εβδομήντα τετραγωνικών χτυπώ στους πλειστηριασμούς. 
-Κι εμένα μου έκοψε ο Τσίπρας διατροφή διακοσίων ευρώ, μετά το διαζύγιο.
-Χωρίσατε; 
-Όχι εγώ, αυτός με την αριστερά και την αλήθεια
-Αχαχαχαααααααααα (από όλους)
Γελούσαν. Πικρά με μάτια θλιμμένα, όμως γελούσαν, γελούσαμε. Κι αυτό το γέλιο θα μας γλυτώσει και θα τους θάψει όλους στις επόμενες εκλογές, στην αφάνεια και την απαξίωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του