ΕΚΤΑΚΤΟ – Απετράπη τουρκική επίθεση σε νησί του Αιγαίου με βοήθεια «τρίτης» χώρας; Οι Τούρκοι έλαβαν αμυντικές θέσεις στον Εβρο








Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Τούρκοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο σε νησί του Αιγαίου

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση ετέθη εγκαίρως υπό έλεγχο από την ελληνική πλευρά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αθήνα είχε έγκαιρη ενημέρωση από κυβέρνηση τρίτης χώρας αναφέρει το slpress.gr

Είναι αξιοσημείωτο ότι τις τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι πραγματοποιούν άσκηση στην περιοχή του Έβρου με τεθωρακισμένα, άρματα μάχης και πεζικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν λάβει αμυντική διάταξη.

Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να συνδέεται με προσπάθεια αντιμετώπισης ελληνικής αντενέργειας, στην περίπτωση που είναι ακριβείς οι πληροφορίες για απόπειρα επεισοδίου στο Αιγαίο αναφέρει το slpress.gr.


Αυτό δείχνει πρώτον ότι οι Τούρκοι μας φοβούνται και δεύτερον ότι κάτι έγινε για να λάβουν αμυντικές θέσεις.

Οπως ήδη ενημερώσαμε στον Εβρο έχει μεταβεί εσπευσμένα ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος επιθεωρεί στρατιωτικές μονάδες.

Οοι Τούρκοι συνεχίζουν για τρίτη ημέρα στρατιωτική άσκηση δίπλα στον ποταμό Εβρο έχοντας αναπτύξει πολύ μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις.

Ολα αυτά παρά τις απαγορευμένες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και είναι αυτός ο παράγοντας που κάνει την τουρκική στρατιωτική κινητοποίηση ακόμη πιο ασυνήθιστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια άσκηση, τέτοιου μεγέθους και στην συγκεκριμένη περιοχή, έχει να συμβεί από το αποτυχημένο πραξικόπημα.

pentapostagma

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του