Απίστευτο! Υπουργός κρύφτηκε από τον Μπακογιάννη και είπε στη γραμματέα να τού πει πως είναι στο Μαξίμου



Ένα αλλόκοτο περιστατικό, περισσότερο ευτράπελο θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς εκτυλίχθηκε σε υπουργείο, όπου πήγε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο συνάντησής του με τον υπουργό, κατόπιν μάλιστα πρόσκλησής του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης πήγε χθες στο γραφείο υπουργού, που δεν τον κατονομάζει όμως, ο οποίος όμως τού… κρύφτηκε, λέγοντας στη γραμματέα του να πει στον κ. Μπακογιάννη πως έχει πάει στο Μαξίμου, ενώ ήταν κανονικά στο γραφείο του!


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κ. Μπακογιάννης στα social media:

«Καλημερα! Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος. Πρόσκληση από Υπουργό, για σύσκεψη στο γραφείο του χθες. Κατεβαίνει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο, Περιφέρεια. Όταν μπαίνουμε μέσα,μας λένε ότι ο υπουργός έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, "ξέρετε συμβαίνουν αυτά" μας λένε, "Ναι βέβαια" απαντάμε εμείς. Κάνουμε την συζήτηση στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του. Φεύγοντας, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Υπουργός ήταν στο γραφείο του, αλλά υποθέτω, επειδή ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε. Δεν περιγράφω άλλο...😂 (Ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του είναι γιατί δεν είναι τα πρόσωπα το θέμα μας, η νοοτροπία είναι το πρόβλημα)».




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του