ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ MAKELEIO.GR ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)





Τα περήφανα αδέρφια μας στη Γερμάνια!
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Βαυαρίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Ελληνική κυβέρνηση που θέλει να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας!Μικροί και μεγάλοι με Ελληνικές σημαίες στο χέρι έδωσαν δυναμικό παρών την πλατεία του Βασιλιά στο Μόναχο.
H γερμανική αστυνομία (καμία σχέση με τον Τόσκα) μιλά για περίπου 1700 άτομα που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο!










Ελληνες από όλη την Βαυαρία κατέκλυσαν το Μόναχο!
Οι διοργανωτές ενημέρωσαν μεταξύ άλλων για το Σκοπιανό και τους Γερμανούς που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο! Στην γερμανική γλώσσα εξαπέλυαν δριμύτατη επίθεση κατά της αριστερής κυβέρνησης του Τσίπρα που ξεπουλάει το όνομα!
Κεντρικός ομιλητής, θα είναι ο κύριος Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδόνων συλλόγων και συνδιοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας!
Δίνουμε το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για να διατρανώσουμε το μήνυμα πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Οι συνδιοργανωτές είναι:
Δημοτικό Σχολείο Πυθαγόρας
Δημοτικό Σχολείο Αριστοτέλης
Δημοτικό Σχολείο Σωκράτης
Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Μονάχου
Δεύτερο Γυμνάσιο Μονάχου
Σύλλογος Ποντίων Νταχάου
Αθλητική Ένωση Γαλανολευκος- Νταχάου
Σύλλογος Ποντίων Μονάχου
Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης
Σύλλογος Σερραιων Μονάχου
Σύλλογος Ελασσωνιτων Μονάχου
Σύλλογος Θρακιωτών Μονάχου
Σύλλογος Κρητών Μονάχου
Ηπειρωτική κοινότητα Μονάχου
Σύλλογος Επτανησιων Μονάχου
Σύλλογος Αιγαίου Μονάχου
Θύρα 4 Μονάχου
Θύρα 7 Μονάχου
Ηπειρωτική κοινότητα Νταχάου-Καρλσφελντ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του