Αφού πληρώθηκε ο ΕΦΚ πετρελαίου σειρά παίρνουν οι συνδεδμένες




Αύριο τελικά το μεσημέρι θα αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συνδεδμένες ενισχύσεις σε ψυχανθή, σκληρό σιτάρι, σπαράγγια και ξηρούς καρπούς με κελυφος. Για τα σιτηρα τα καρτελάκια αναλογούν σε 8,2 ευρώ ανά στρέμμα.

Οι συνδδεμένες για όσπρια και ψυχανθή λόγω διπλασιασμού της καλλιέργειας ανέρχεται στα 16 περίπου ευρώ για τα ρεβίθια.


Σε ότι αφορά τα πετρέλαια οι παραγωγοί με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους μπορούννα ενημερώνονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τα χρήματα που δικαιούνται, αλλά αυτά δν έχουν πιστωθεί ακόμη στους λογαριασμούς τους, καθώς συνεχίζονται οι συμψηφισμοί για χρέη προς την εφορία. Τα χρήματα αντιστοιχούν στην επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου του 2015, ενώ ένα μέρος από τα 42 εκατ. ευρώ αφορά και εκκρεμότητες του 2015.

thessaliatv.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του