ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΝΕΑ ΣΤOIΧΕΙΑ για το «δεξί χέρι» του Άδωνι που έκαναν έφοδο οι Αρχές...



Μέχρι τουλάχιστον τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ στις αρχές του 2016, η Βασιλεία Κατραβά -στο σπίτι της οποίας έκαναν έφοδο οι αρχές το Σάββατο- ήταν το δεξί χέρι του Αδωνι Γεωριάδη.
Νέα στοιχεία γι αυτήν διαβάσουμε σε ρεπορτάζ που είχαν φιλοξενήσει τα "Παραπολιτικά" για τα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ.


Το «στρατηγείο» του Αδωνι Γεωργιάδη βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 84. Το «δεξί χέρι» του εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια είναι η Βασιλεία Κατραβά. Αεικίνητη και δυναμική, είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Ολα τα τηλεφωνήματα, τα e-mails και τα ραντεβού περνούν από εκείνη πριν φτάσουν στον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη. Εχει λόγο ακόμα και για τη διατροφή του, όταν αντιλαμβάνεται ότι πάει να... ξεφύγει.
Στο γραφείο Τύπου βρίσκεται η δημοσιογράφος Σίλεια Σκουτελάκου. Διαχειρίζεται τις καθημερινές επαφές με τα ΜΜΕ για τα τρέχοντα θέματα και τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ανά την επικράτεια.
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η κ. Σκουτελάκου δεν προλαβαίνει να σηκώνει τηλέφωνα, καθώς δεν υπάρχει ραδιόφωνο ή τηλεόραση στην Ελλάδα που να μη θέλει μια συνέντευξη με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεν αρνείται, ως γνωστόν, να μιλήσει στα Μέσα.
Ακόμα μία γυναικεία παρουσία στο γραφείο του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. είναι η Αντα Καμπέρη, το πρώτο πρόσωπο που συναντά κανείς όταν μπει στο πολιτικό του γραφείο. Καθημερινά απαντά σε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών που θέλουν να μιλήσουν ή να συναντήσουν τον Αδωνι Γεωργιάδη. Πρόθυμη και εξυπηρετική, ενημερώνει για τους σταθμούς της προεκλογικής του περιοδείας, τις επικείμενες εκδηλώσεις, αλλά και για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του υποψήφιου αρχηγού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του