Θα τρελαθούμε εντελώς εδώ πέρα – Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε από τις 12 Ιουλίου, πριν από τον Κοτζιά, την απέλαση των Ρώσων διπλωματών


Συγχαρητήριο μήνυμα για την απόφαση της Ελλάδας να απελάσει δυο Ρώσους αξιωματούχους από την Αθήνα ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νάουερτ, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αναρτήσει ακόμη σχετική ανακοίνωση στο site του.Στο μήνυμά της αναφέρει: «Η Ελλάδα απέλασε δυο Ρώσους αξιωματούχους και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δυο για την απόπειρα παρέμβασης στην ελληνική πολιτική ζωή. Υποστηρίζουμε την Ελλάδα που υπερασπίζεται την κυριαρχία της. Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της».



Heather Nauert
✔@statedeptspox





#Greece expelled two Russian officials and barred entry of two others for attempting to interfere in Greek politics. We support Greece defending its sovereignty. #Russia must end its destabilizing behavior.
5:58 μ.μ. - 12 Ιουλ 2018
605
291 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter





Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες στην Ελλάδα στηρίζονται σε κείμενο της εφημερίδας Καθημερινή, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.
Ίσως άλλωστε να μην χρειάζεται διάψευση ή επιβεβαίωση αν όλες οι αποφάσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών λαμβάνονται… εκτός συνόρων.

Α.Χ

12/07/2018
https://info-war.gr/statedepartment/

infognomonpolitics

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του