Βαρύ Κατηγορώ Της Ρωσικής Pravda: Ο Άθεος Αλέξης Τσίπρας Προδίδει Τον Λαό Του Την Ορθοδοξία Και Τη Ρωσία!Του Υποσχέθηκαν Να Διαγράψουν Το Ελληνικό Χρέος; Ή Ένα Καλό Τραπεζικό Λογαριασμό Γιά Μιά Άνετη Συνταξιοδότηση;






Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία! Αυτός είναι ο τίτλος σε δημοσίευμα της Ρωσικής εφημερίδας Pravda! Που γράφει τα εξής:Η φράση «ανεξάρτητη πολιτική» δεν φαίνεται να ισχύ αυτο για την Ελλάδα, καθώς οι Ευρωπαϊκές ελίτ προωθούν τις Δυτικές αξίες, και προάγουν τις δυτικές πολιτικές, στην Χώρα αυτή!


Η λέξη «δημοκρατία» δεν φαίνεται να ταιριάζει ούτε εδώ, με την συμφωνία που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, για να μετονομάσει αυτή η Χώρα Βόρεια Μακεδονία.

Η δημοκρατία συνεπάγεται στην εκπλήρωση της θέλησης του λαού, και την ισχυρή σύνδεση μεταξύ της εξουσίας και του λαού. Το εβδομήντα τοις εκατό των Ελλήνων αντιτίθεται στη συμφωνία!

Η Ελλάδα απέλασε τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες, μετά την δημοσίευση από τους εκπροσώπους όλων των μοναστηριών του Αγίου Όρους, που Καταδικάζουν έντονα την συμφωνία Ελλάδας Σκοπίων. Οι μοναχοί κάλεσαν το Ελληνικό Κοινοβούλιο να «σέβεται τη βούληση του Ελληνικού λαού και την ιστορική αλήθεια». Η αδελφότητα του Άθω έχει μεγάλη επιρροή στους Έλληνες και ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας άθεος, που νομιμοποίησε τους ομοφυλόφιλους γάμους , και κατήργησε την προσευχή στα Ελληνικά σχολεία!

Ο Τσίπρας ήρθε στη Μόσχα πριν από λίγα χρόνια για να ζητήσει βοήθεια από τον Πούτιν κατά τη διάρκεια της Ελληνικής κρίσης χρέους, τι τον έκανε να έρθει τώρα ενάντια στη θέληση του δικού του λαού; Μήπως κάποιος του υπόσχεται να διαγράψει το Ελληνικό χρέος; Ή ήταν ένας καλός τραπεζικός λογαριασμός για μία άνετη συνταξιοδότησης;

Η Μόσχα προσπαθεί να σταματήσει την είσοδο των Βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ. Εάν το ΝΑΤΟ οικοδομεί τη ζώνη του χάους γύρω από τη Ρωσία; Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα της «μαλακής» επιρροής, συμπεριλαμβανομένων μέτρων υποστήριξης των θρησκευτικών και εθνοτικών συναισθημάτων του πληθυσμού, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων. Οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι πάντα χρήσιμες επίσης.

«Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δείχνει πόσο νευρικοί είναι οι Ελληνικές αρχές για τις διαμαρτυρίες που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην Ελλάδα, και ακομά δεν έχουν δει τίποτα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Πηγή Pravda.Ru

priftisnews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του