ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ O «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΣ»ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» – ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής Αργύρης Μπακαλώνης βγήκε στο ΣΚΑΙ -ή μάλλον τον ανάγκασαν να βγει για να πάρει αυτός την ευθύνη – και τι μας είπε στην ουσία; Ότι έκλεισε σε δυο διασταυρώσεις την Μαραθώνος. Αν δεν ήταν η Παπαρήγα να το κάνει θέμα τίποτα δεν θα γινόταν.
«Χθες βρέθηκα εδώ γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε τη Μαραθώνος», δήλωσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρισκόταν το βράδυ της πύρινης κόλασης στα όρια της περιοχής ανάμεσα στη Νέα Μάκρη και στο Μάτι. «Στρίψαμε όπως μας είπαν και πέσαμε ακριβώς μέσα στη φωτιά. Δηλαδή, τώρα καταλαβαίνω ότι γλιτώσαμε, ξεφύγαμε στο παρά πέντε», είπε η κ. Παπαρήγα, η οποία δεν βρισκόταν μακριά από το σημείο που σήμερα Τρίτη πρωί βρέθηκαν απανθρακωμένοι δεκάδες συμπολίτες μας.

Αναφερόμενη στις συνθήκες της πρωτοφανούς τραγωδίας, η κυρία Παπαρήγα επισημαίνει: «Όταν είσαι άνθρωπος μιας ηλικίας κι έχεις να κάνεις με βράχια απ’ τα οποία δεν μπορείς να διαφύγεις κι έχεις όλη αυτή την κάπνα…», σχολίασε και πρόσθεσε «και δυστυχώς, απ’ ότι μαθαίνω δεν τερματίσαμε τον αριθμό των νεκρών».

Κατήγγειλε επίσης ότι «ήμασταν στο αυτοκίνητο στο δρόμο. Δεν υπήρχε κανείς να ρυθμίζει την κυκλοφορία. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν εθελοντές που βοηθούσαν τους ανθρώπους και τους οδηγούς να βρουν διέξοδο.

Εγώ δεν ξέρω καθόλου το δρόμο και την περιοχή. Ευτυχώς που κάποιοι ανέλαβαν εθελοντικά να μας απεγκλωβίσουν από το δρόμο».

Υπενθυμίζουμε:

Ο Αργύρης Μπακαλώνης, διοικητής τροχαίας β/α Αττικής με έδρα την Αγία Παρασκευή, δήλωσε στους ανωτέρους του πως δεν πρόλαβε να βρεθεί στην φλεγόμενη περιοχή γιατί τον … πρόλαβαν οι φλόγες και τον απέκλεισαν. Ο Μπακαλώνης υπήρξε υπασπιστής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου, την περίοδο που εντύπωση είχε προκαλέσει η μετακίνηση στο αρχηγείο πανέμορφης ξανθιάς ανθυπαστυνόμου που μέχρι τότε υπηρετούσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ανθυπαστυνόμος φερόταν ως στενή φίλη του κυρίου Μπακαλώνη, αλλά η ξαφνική μετακίνησή της προκάλεσε τότε τις εύλογες απορίες για το πως άφησε μια θέση σε τόσο επίζηλη υπηρεσία όπως η ΔΗΕ και μάλιστα τις ημέρες που ο διοικητής της Μάνος Σφακιανάκης βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό και αγνοούσε αυτή τη μετακίνηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του