ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ








Γράφει ο Friedman

Την ίδια ημέρα που ξεκίνησε η σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με την πρόσκληση των Σκοπίων στις εργασίες ως Βόρεια Μακεδονία με τις υπογραφές του Καμμένου, του Κοτζιά και του Τσίπρα, έσκασαν στην επιφάνεια, η δήλωση του Γιοχάνες Χαν για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία και η απέλαση Ρώσων διπλωμάτων.




Κάποιοι θέλουν να στρέψουν αλλού τα βλέμματα αυτό το διήμερο ώστε να μην είναι στις Βρυξέλλες και στα όσα γίνονται εκεί από τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Κοτζιά.

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα αυτή, παρακολουθούμε τα πάντα και παντού.

Μη τσιμπάτε το Αμερικανικό τυρί με Γερμανική γεύση σε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περιτύλιγμα.

Κοινοποιείστε όλοι την ανάρτηση για τις υπογραφές του Καμμένου, του Τσίπρα και του Κοτζιά και τις δηλώσεις του δορυφόρου των Γερμανών για την αλλαγή συνόρων.

Όλοι οι φίλοι σας πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται γιατί κάποιοι από αυτούς μπορεί ακόμα να είναι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από άγνοια ή από ελλειπή ενημέρωση.
epilekta.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του