Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Συμβολικό η μαγικό το χτύπημα ; Ποιοι θέλουν να ειναι τυφλη η Αττική ;


Πρώτoi σας έχουμε μιλήσει για τον αόρατο ενεργειακό και σκοτεινό πόλεμο που συμβαίνει χιλιάδες χρόνια πάνω στη γη!

Για έναν πόλεμο ασταμάτητο ο οποίος στόχο έχει την συνείδηση και την ενέργεια του ανθρώπου..


Πάνω σε αυτόν τον σκοτεινό ενεργειακό πόλεμο έχουν χτιστεί ανάλογα και οι πόλεις μας ώστε να δημιουργούν την άμυνα και να έχουν τους φύλακες και τους κώδικες τους να αμύνονται για να υπερασπίσουν το ανθρώπινο ον…

Η ιερή Γεωμετρία, Οι αρχιτέκτονες, οι μυστικοί συμβολισμοί, οι αποστάσεις, η γεωγραφική τοποθεσία κάθε κυβερνητικού κτιρίου αλλά και τα σύμβολα, τα αγάλματα… Ακόμα και τα καπάκια από τους υπονόμους είναι μία καλοστημένη ενορχήστρωση που διαφυλάττει την ενέργεια της πόλης, με την κατάλληλη χρήση αυτών των συμβολων Αλλά και της πληροφορίας που αλλάζει τη συνείδησή μας και ετσι μπορούν οι επικυρίαρχοι να εκμεταλλεύονται την προσωπική μας ενέργεια και δύναμη!

Ας μάθουμε τώρα γιατί ονομάστηκε η Αττική με αυτό το όνομα…


Στην Αρχαιότητα η Αττική, εικάζεται ότι το όνομά της το πήρε απο το … σχήμα της. Όπως φαίνεται και στη φώτο έχει σχήμα κεφαλής αλόγου και την ονόμαζαν ΑΤΙ ΕΚΕΙ που στη συνέχεια έγινε ΑΤΤΙΚΗ.


Αν προσέξετε στο δεξί σημείο εκεί περίπου που είναι το μάτι στο κεφάλι του αλόγου βρίσκεται η κωμόπολη ΜΑΤΙ, στο σημείο του στόματος της κεφαλής βρίσκεται η… Γλυφάδα, στο σημείο του χαλιναριού η πόλη του ΣΧΟΙΝΙΑ. Μάλλον οι αρχαίοι υμών πρόγονοι ΔΕΝ είχαν … maps.google ! αλλά ΕΙΧΑΝ τρόπους να βλέπουν τη γη απο ψηλά.

Τώρα θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι ήθελαν να τυφλώσουν το ατι… και θα πρέπει να το κάνουμε συνέχεια Μέχρι να βρούμε την απάντηση… την ουσιαστική απάντηση και όχι την κοινωνική απάντηση που συνήθως σερβίρεται για τύφλωση!

θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί προσωπικότητες όπως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν λέξεις οι οποίες δεν ταιριάζουν στην γραμμική εκπαίδευση και τη λογική του πολιτικούς ορθου του σήμερα…

Εδώ είναι οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου


Τραγικό μήνυμα Παυλόπουλου: Μίλησε για θυσία των νεκρών – Θυσία σε τι κύριε Πρόεδρε;

«Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.

«Η συμπαράστασή μας στα θύματα είναι αμέριστη», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η ιστορία «είναι στην πραγματικότητα ο αδέκαστος κριτής που δεν θα μας συγχωρήσει κανέναν εφησυχασμό». Σε αυτό το πλαίσιο, ζήτησε να μην υπάρξουν ρήγματα στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Αν δεν υπάρχει αυτός ο πόλεμος που σας εξηγούμε εδώ και χρόνια, αν δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που θυσιάζουν ανθρώπους, που δημιουργούν χάος για να φέρουν την τάξη… γιατί όλα τα γύρω-γύρω στοιχεία συνηγορούν στην υπόθεση μας;

..είναι τόσο πολύ τρελή υπόθεση, τόσο μεγάλη συνωμοσία όπως θα έλεγαν και οι καλοθελητές…. που δεν θα πρεπε τίποτα να κολλάει πάνω της για να την κάνει να υπάρχει,,…

Ίσως η λύση να βρίσκεται στη στιγμή που θα αποφασίσετε ότι για τα πάντα υπάρχουν πιθανότητες Και έτσι με αυτό τον τρόπο θα διώξετε από μέσα από τη συνείδησή σας τον φύλακα κλειδοκράτορα πού εμφύτευσε η παιδεία του συστήματος που σας θέλει σκλάβους…. Ίσως τότε να αρχίσουν οι απαντήσεις να έρχονται πιο εύκολα μέσα σας… Μιας και όλα είναι μπροστά στα μάτια μας Απλά εμείς εκπαιδευτικά με να μην μπορούμε να τα δούμε!

Starnger…

Δεν υπάρχουν σχόλια: