ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρόμος (πάλι) στην Ραφήνα – Προσέκρουσε πλοίο στο λιμάνι!





Nέος τρόμος στην Ραφήνα όπου πριν από λίγο προσέκρουσε σκάφος με 215 επιβάτες σε λιμενοβραχίονα.Οι αρχές απομακρύνουν τους επιβάτες του flying Cat 4 με βάρκες από το λιμάνι της Ραφήνας.Στο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι της Ραφήνας, προσέκρουσε σήμερα το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό επιβατηγό καταμαράν FLYING CAT 4 με 215 επιβάτες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός η εισροή υδάτων στο πλοίο.

Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα η πρόσκρουσή του οφείλεται πιθανότατα από βλάβη στο πηδάλιό του.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πλωτά του λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους αποβιβάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ στο σημείο αναμένονται άλλα τρία σκάφη του λιμενικού.







thetoc.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του