Πίσω από την ευθύνη της εκκένωσης κρύβεται η μαγική λέξη της ενημέρωσης..







Δεν είμαι δημοσιογράφος είμαι blogger Και αυτό έχει Τεράστια διαφορά…. είμαι ένας ελεύθερα σκεπτόμενος Έλληνας ο οποίος δεν έχει κανέναν χορηγό και κανένα δόγμα Η ταμπέλα που να τον καθοδηγεί στο τι θα γράψει τι θα πει και ποιες θα είναι οι απόψεις του..!

Ακριβώς Επειδή δεν είμαι δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή νιώθω λίγο άβολα που θα κάνω ένα μικρό μάθημα δημοσιογραφίας και σωστης έρευνας σε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στις δηλώσεις τις ζωντανές που είδαμε πριν λίγο με τον κύριο Τόσκα..


Πέραν από τις ερωτήσεις που μερικές ήταν για γέλια, και ο καθένας το στημένο θα πρέπει μόνος του να κάτσει να το βρει…. Έγινε δύο φορές ερώτηση για το θέμα της εκκένωσης!

Όποιος είδε την ζωντανή παρουσίαση κατάλαβε Αν αυτό ήταν το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό της όλης παρουσίας…

Οι απαντήσεις δόθηκαν από ειδικούς, από σχεδιαγράμματα, από δορυφόρους… και επί της ουσίας αυτό που εξηγήθηκε ήταν ότι τα φαινόμενα ήταν τόσο έντονα και ο χρόνος τόσο μικρός ώστε να μπορούσε να πραγματοποιηθεί μία εκκένωση..!

Μάλιστα Μίλησε και ένας ειδικός και είπε πολλά πράγματα τα οποία ήταν αληθή… μίλησε για το πόσοι μπορούν να διανύσουν 4,2 χιλιόμετρα… για το πώς μπορείς να εκκενώσεις μία περιοχή με 20.000 άτομα και ούτω καθεξής…. όλα σωστή πληροφορία καλά τοποθετημένη με αρκετή δυναμική…ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΕΙ την μάζα που κάθεται στην επιφάνεια!

Πίσω από την ευθύνη της εκκένωσης κρύβεται η μαγική λέξη της ενημέρωσης… το είδα όλο με προσοχή και περίμενα δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο Ένας Χριστιανός να ρωτήσει τη σωστή ερώτηση…

Εντολή για εκκένωση από το Πυροσβεστικό Σώμα… Η συμβουλή η παρότρυνση… Μάθαμε ότι δόθηκε… μάθαμε ακόμα ότι θα πρέπει να ζυγίσουμε αν από εντολή μέχρι πράξη είναι ικανό να συμβεί… αυτό που δεν μάθαμε Και πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε… είναι αν με οποιονδήποτε τρόπο ενημερώθηκαν οι άνθρωποι στις παραλίες και στους δρόμους που κάηκαν!!!!!!!!!!

Και όχι να αναλωθούμε για το αν ήταν ικανό να συμβεί μία εκκένωση μέσα σε μιάμιση ώρα…. να αναλωθούμε στο αν ήταν ικανοι να σωθούν Κάποιοι άνθρωποι αν γνώριζαν ότι η φωτιά πάει πάνω τους…. και με βάση τα λεγόμενα του ειδικού…. Εφόσον είναι δύσκολο να κάνουμε 4,2 χιλιόμετρα μέσα σε 30 λεπτά αν καπνίζουμε…. τουλάχιστον αν Δώσαμε την ευκαιρία στους μη καπνίζοντες να τρέξουν να σωθούν!

Αλλιώς κύριοι της Κυβέρνησης ρατσιστικά… γιατί έτσι το παρουσιάζετε Μέχρι πριν λίγο… αφήσατε δεκάδες ανθρώπους να πεθάνουν… και έχετε την απόλυτη ευθύνη και πρέπει να Παραιτηθείτε όλοι τώρα!

Κατανοώ ότι δουλέψατε όλοι σκληρά, ποτέ μου δεν θα κατανοήσω το χειροκρότημα σε οποιονδήποτε κάνει τη δουλειά του… αυτή τη δουλειά επέλεξε αυτή τη δουλειά Πρέπει να προσφέρει… Άρα ήρωες και συγχαρητήρια δεν υπάρχουν…. αλλά δεν κατανοώ και θα το λέω συνέχεια από σήμερα μέχρι να τιμωρηθείτε…. για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκε ο κόσμος στις παραλίες…. Ώστε ο κάθε άνθρωπος μόνος του να κάνει ότι μπορεί για να σωθεί… και αν δεν μπορούν όλοι να σωθούν να καούν… αν μπορει όμως να σωθεί ένας παραπάνω… τότε έχετε κάνει έγκλημα αν δεν έχετε ενημερώσει!

Χρησιμοποιώ ακριβώς αυτά που είπατε, μόλις βγει το βίντεο θα το βάλω…. είπατε ακριβώς ότι ενώ δόθηκε η παρότρυνση και η εντολή της εκκένωσης η εκκένωση η ίδια ήταν δύσκολο να συμβεί…. κατανοητό απόλυτα….και μαθηματικά κατανοητό… και χρονικά κατανοητό…. απαντήστε μου αυτή την ερώτηση σαν να είμαι εγώ ένας δημοσιογράφος… ενημερώθηκαν οι άνθρωποι στο μάτι ότι η φωτιά τρέχει προς τα πάνω τους; ενημερώθηκαν οι άνθρωποι στις παραλίες ότι έχει δοθεί παρότρυνση εκκένωσης στο μάτι; ή απλά είδατε ότι είναι ανέφικτο να συμβεί η εκκένωση από εσάς…. και έτσι παραδώσατε τα πάντα στην τύχη τους!

Αυτά Είπατε στην εκπομπή αυτά άκουσα εγώ και η ερώτηση είναι ξεκάθαρη… αποδείξτε μας με ποιον τρόπο ενημερώσατε τους εκατοντάδες παραθεριστές ότι έχει δοθεί εντολή εκκένωσης…!

Παρακαλώ μη λάβω καμία απάντηση ότι δεν δόθηκε ενημέρωση εκκένωσης από μεγάφωνα ή άλλον τρόπο η μηνύματα ή στο ραδιόφωνο η με αστυνομικούς στις παραλίες..για να μην δημιουργηθεί πανικός… δεν έχω όρεξη στις μαύρες στιγμές που ζούμε να γελάω!

Κλείνω και το ξαναλέω να είναι κατανοητό… σε όλη τη συζήτηση σας έντεχνα χειρίζομενοι το λόγο αποποιήθηκατε τις ευθύνες σας κατηγορώντας τα φαινόμενα…. δηλώσατε ότι είχατε δώσει εντολή εκκένωσης.. αλλά αυτη ήταν ανέφικτη από σας η απο οποιονδηποτε υπευθηνο… λόγω χρόνου… Όγκου πληθυσμού… τοποθεσίας και ρυμοτομίας…. δώσατε όμως το δικαίωμα στον κάθε άνθρωπο μεμονωμένα να γνωρίζει ότι κινδυνεύει η ζωή του; η ζωή των παιδιών του και της οικογένειάς του και να πράξει κατά το δοκούν;

Stranger..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του