«ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ» ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ – ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ. ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ- ΜΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ)




Video που απεικονίζει την κατάσταση που επικρατούσε στο λιμανάκι στο Μάτι το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιούλη, οπότε και η πύρινη λαίλαπα έπληξε την περιοχή.
Το video τράβηξε ο Νίκος Βερυκοκίδης, ο οποίος με την ηλικιωμένη μητέρα του βρέθηκε στο σημείο, αφού και αυτών το σπίτι καταστράφηκε από τις φλόγες.Στο video φαίνονται δεκάδες άνθρωποι, γυναίκες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά «στοιβαγμένοι» στα βράχια μπροστά στη θάλασσα, να προσπαθούν με αυτοσχέδια μέσα και τρόπους να αντιμετωπίσουν το πέπλο καπνού και το «μαστίγωμα» του πολύ δυνατού αέρα.

Άνθρωποι σκεπάζουν με βρεγμένες μπλούζες και πετσέτες τα πρόσωπά τους για να πάρουν ανάσες, καθώς η ατμόσφαιρα είναι πολύ αποπνικτική, μητέρες προσπαθούν να καθησυχάσουν τα μικρά παιδιά τους που κλαίνε μέσα στις αγκαλιές τους, ενώ άλλοι με τα κινητά τηλέφωνα ενημερώνουν συγγενείς, φίλους και γνωστούς για το σημείο που βρίσκονται και την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Δείτε το βίντεο:
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Για αυτές τις εικόνες αλλά κυρίως και για τους τουλάχιστον 91 νεκρούς, ποια είναι η πολιτική ευθύνη; Αυτό είναι το «καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει»; Παιδάκια, ηλικιωμένοι, αβοήθητοι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα να κλαίνε και άλλοι να σφαδάζουν από τα εγκαύματα. Πρωτοφανείς εικόνες μαζικής καταστροφής που δίνει τους τίτλους τέλους στους κομμουνιστές που παραπλανώντας το λαό γεύτηκαν από το γλυκό νέκταρ της εξουσίας.
Η Κυβέρνηση των μπολσεβίκων έχει στις πλάτες της πολλούς νεκρούς. Τα θύματα στο Μάτι, τους άτυχους που πνίγηκαν στη Μάνδρα αλλά και πάρα πολλοί άλλοι που πεθαίνουν από την καλπάζουσα εγκληματικότητα καθημερινά. Διότι για τους άθλιους κομμουνιστές προτεραιότητα έχουν οι ξένοι και όχι ο ελληνικός λαός. Αυτοί ας καούν ζωντανοί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του