Ο Στρατηγός Φράγκος «όπλισε»: «Πολιτικοί νάνοι εκχώρησαν την Μακεδονία μας» – Ξεσηκωμός σήμερα στη Θεσ/νίκη – Διαμαρτυρία για το ξεπούλημα του ονόματος






Όπλισε για άλλη μία φορά ο Στρατηγός-αράχνη κατά του πολιτικού συστήματος που εκχώρησε την Μακεδονία μας. Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος καταφέρεται κατά της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου, την οποία κατηγορεί ότι έχει «εκχωρήσει» το όνομα της Μακεδονίας με μήνυμά του που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, παραμονή του τριπλού εορτασμού της πρωτεύουσας της Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και της Εθνικής επετείου του «ΟΧΙ».



Σημειώνει στο μήνυμά του ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τα εξής:

«Τους εθνικά περήφανους καιρούς, πνευματικοί ταγοί, όπως ο Κωστής Παλαμάς, ενέπνεαν πατριωτισμό τον Έλληνας Πολεμιστή, στην μεγάλη Εποποιία του ΟΧΙ στον πόλεμο του 1940,ενάντια στον φασισμό.

Σήμερα, πολιτικοί νάνοι και ανύπαρκτοι πνευματικοί ταγοι κρυμμένοι και βολεμένοι, ανέχονται την εθνική μας ταπείνωση, εκχωρώντας το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, την εθνότητα και την γλώσσα στους Σλάβους απογόνους των κομιτατζήδων, που συνεργάστηκαν με τους ναζιστές την περίοδο της κατοχής

Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες,




ό,τι είστε, μην ξεχνάτε,

δεν είστε από τα χέρια σας

μονάχα, όχι. Χρωστάτε

και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,


θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.

Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί.

Αιωνία η μνήμη των αθάνατων νεκρών του Έπους του Αλβανικού Μετώπου.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς.»

Συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση:

Μήνυμα ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία” στην ονομασία των Σκοπίων θα στείλουν σήμερα από την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης διαδηλωτές που εναντιώνονται στη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές επέλεξαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία Ελλαδας Σκοπίων.

Έτσι, δίνουν ραντεβού στς 11 το πρωί, στον Κήπο του Ήχου, απέναντι από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας «είναι να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας”.

Οι διοργανωτές σκοπεύουν μάλιστα να πραγματοποιήσουν πορεία αμέσως μετά την επίσημη λήξη της παρέλασης, με σημείο εκκίνησης το σημείο προσυγκέντρωσης και κατεύθυνση προς το Άγαλμα τους Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Παράλληλα, στις 10:00 μέλη του Ανένδοτου Αγώνα για την Μακεδονία θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από εκεί θα κινηθούν με πορεία προς το σημείο της παρέλασης και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο άγαλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του