H ZΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, ΦΕΡΕΤΡΑ, ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΙΔΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ’ ΦΥΓΕ Η ΜΠΑΓΙΑ…







Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

«Ήμουν με κάποιον ο οποίος είναι σήμερα καθηγητής πανεπιστημίου. Πηγαίναμε τα στεφάνια. Ήμουν μικρός, δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε το φέρετρο. Μετά πηγαίναμε τα λουλούδια που περίσσευαν στις μανάδες μας». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης για την θητεία σου ως γραφείο τελετών, προσθέτοντας πως έχει επίσης δουλέψει σε περίπτερο.

Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για τον λόγο που θέλει να κάνει βραδινή εκμπομπή («για να δώσω χαρά στον κόσμο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες») και τις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή του («Πήρα κιλά επειδή έκοψα το τσιγάρο. Οπότε έχω ξεκινήσει γυμναστική και έχω κόψει λίγο το φαγητό, το ουισκάκι και το τσιπουράκι. Αλλά το σεξ όχι, δεν κόβεται αυτό»).

Πιο γνωστός απ όσο είναι, έγινε πάλι, τις τελευταίες ημέρες. Με την μοντέλα, Μπάγια.

Κατακρίθηκε για την αυταρχική του συμπεριφορά και για τις φωνές του εν ώρα εργασίας.

Γενικά ο Παπαδάκης-που δεν μοιάζει καθόλου με τον Αυτιά στον χαρακτήρα- έ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του