ΕΚΤΑΚΤΟ – «ΚΟΚΚΙΝΟΣ» ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ… «ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ «Μ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΡΑΚΗ»! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Πόσες φορές δεν έχουμε γράψει στο «Μakeleio.gr» για το κλίμα αποσταθεροποίησης στη Θράκη που θέλουν να δημιουργήσουν οι Τουρκαλάδες; Πόσες φορές δεν έχουμε βαρέσει τον κώδωνα του κινδύνου στην εκάστοτε κυβέρνηση; Πλέον όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο γιατί στην Άγκυρα δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα αναφορικά με τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι τα σχέδιά της είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες.


Είναι παγκοίνως γνωστό πως το προξενείο της Άγκυρας ασκεί προπαγάνδα και καταπιέζει τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Η Τουρκία επίσης μέσω των μεγάλων κυμάτων μετανάστευσης που στέλνει στην χώρα μας, μέσω της διόδου του Έβρου, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πολυπληθές φανατικό κράμα μουσουλμάνων στην περιοχή.

Μετά τη «Μεγάλη Αλβανία» και την «Μεγάλη Μακεδονία», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους και χάρτες της «αυτόνομης Θράκης».

Ο χάρτης που εμφανίστηκε πρόσφατα περιλαμβάνει όλη την ελληνική (Δυτική) Θράκη, εδάφη της Θράκης που βρίσκονται στη Βουλγαρία, όπως και εδάφη που είναι δήθεν προσαρτημένα στην ελληνική Μακεδονία, φτάνοντας σχεδόν έως τα… προάστια της Θεσσαλονίκης! Αν είναι ποτέ δυνατόν. Κι όμως είναι! Και κανείς δεν ξυπνάει
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στον γνωστό στις Αρχές Ελληνα πολίτη Φερούχ Οζκάν, που κατά καιρούς αποτυπώνει στο διαδίκτυο τα όνειρά του.
Στον χάρτη που ανέβασε σχολίασε (στα τουρκικά) «Η Ελλάδα και η Βουλγαρία πρέπει να συμβάλουν στην ειρήνη και να αφήσουν την περιοχή της αυτόνομης δυτικής Θράκης στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της» και πρόσθεσε «Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι η μοίρα μας» και «δεν μπορεί να είναι η μοίρα μας να ζούμε με αυτόν τον τρόπο».
Συγκεκριμένα, στον χάρτη αποτυπώνεται με πράσινο χρώμα η Δυτική Θράκη, με ροζ το βουλγαρικό τμήμα της Δυτικής Θράκης, με πορτοκαλί οι περιοχές που απέδωσε στη Θράκη η Συνθήκη του Βουκουρεστίου (1913), ενώ με εκρού ανασύρει από το χρονοντούλαπο κράτος με την ονομασία «Πολιτεία της Ανατολικής Ρούμελης».
ΔΕΙΤΕ την παρακάτω εικόνα:
feroux
Όποιος νομίζει ότι αυτή η κίνηση έγινε τυχαία, πλανάται πλάνην οικτρά. Kαι ο πιο ανίδεος καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτές τις πρακτικές υπάρχει δάχτυλος της Άγκυρας, που θέλει να δημιουργήσει τετελεσμένα.
Πρόκειται για τις λεγόμενες ψυχολογικές επιχειρήσεις, που προετοιμάζουν το έδαφος.
ΝΑ υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες, ο Ζόραν Ζάεφ ψήφισε για το δημοψήφισμα στα Σκόπια σε σχολική αίθουσα, έχοντας υπό την…. σκιά του, τον αλυτρωτικό χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας.»
zaef
Είτε κεμαλικές, είτε ισλαμικές, είτε στρατιωτικές, οι κυβερνήσεις της Άγκυρας πλειοδοτούν στην ανθελληνική προπαγάνδα που την αναθέτουν σε πράκτορες της ΜΙΤ, οι οποίοι και στελεχώνουν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Ο στόχος της Τουρκίας είναι: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος ( καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση ή αυτονομία (κατά το πρότυπο του Κοσσόβου) και τελικά προσάρτηση στην «μητέρα Πατρίδα (Τουρκία).
Θέλετε να μάθετε πως θα γίνει αυτό; 
Καταρχήν ειρηνικά μέσω δημοψηφισμάτων.
Ποιοι θα αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Θράκης;
Μα φυσικά οι τουρκογενείς Έλληνες πολίτες, που θα έχουν αποκτήσει γη και ακίνητα και οι ηγέτες τους, θα είναι μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι και εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Δημοτικά και περιφερειακά Συμβούλια.
Και η Αθήνα τι κάνει;
Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αφυπνιστούν πριν να είναι πολύ αργά και χάσουμε τα πάντα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Τι περιμένετε; Να φτάσουν μέχρι και τη Θεσσαλία; Αν κανείς δεν κινηθεί έγκαιρα θα το δούμε και αυτό Έλληνες.
Δέσποινα Κατακουζηνού 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του