ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Η Παπακώστα στηρίζει Γκλέτσο για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος




Σήμερα συνήλθε η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), υπό την Προεδρία της επικεφαλής Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, με θέμα την στρατηγική του κόμματος εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο.

Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, τις κάτωθι υποψηφιότητες:
Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.
Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την υποψηφιότητα του Δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου.
Για την Δημαρχία Μεσολογγίου τον πρώην Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριο Σταμάτη.
Για τη Δημαρχία Κατερίνης, τον νυν Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.
Για τη Δημαρχία Βέροιας, τον διακεκριμένο Νομικό, Αντώνιο Μαρκούλη.



Πηγή: Η Παπακώστα στηρίζει Γκλέτσο για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του