Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σαλβίνι κηρύσσει τον «πόλεμο» στην παγκοσμιοποίηση: «Δεν κάνουμε χάρες στο Σόρος, δεν θα γονατίσω μπροστά σου» – «Δεν ξεπουλάω την Ιταλία»






Aσταμάτητος ο ηγέτης της εθνικής Δεξιάς Μ. Σαλβίνι. Ο άνθρωπος που έχει βαλθεί να αλλάξει την Ευρώπη, χτυπάει ανελέητα τον Τ. Σόρος. Τον κερδοσκόπο που παίζει είς βάρος ολόκληρων λαών, στον… άνθρωπο που έχει ρίξει εκατομμύρια λεφτά για να περάσει το Σκοπιανό.



Μήνυμα ότι αψηφά την Ευρώπη και τις αγορές απέστειλε εκ νέου τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, προειδοποιώντας για αλλαγή στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η ιταλική κυβέρνηση αναμένεται να αποστείλει επιστολή για τον προϋπολογισμό της στην Επιτροπή ώς το μεσημέρι. Στο σχέδιο του ιταλικού προϋπολογισμού της για το 2019, περιλαμβάνεται μια αύξηση του ελλείμματος στο 2,4% του ΑΕΠ από 1,8% το 2018.

«Δεν κάνουμε χάρες…»

ADVERTISING

inRead invented by Teads

«Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent η Ιταλία κινδυνεύει να γίνει φασιστική… Τι περίεργο, σε λίγους μήνες όλες αυτές οι ξένες ‘’εφημερίδες’’ έγιναν ειδικοί στην ιταλική πολιτική» αναφέρει δηκτικά ο επικεφαλής της Λέγκας.




«Δεν κάνουμε χάρες στον Σόρος, στον Γιούνκερ, στους κερδοσκόπους που θα ήθελαν μια φοβισμένη Ιταλία, γονατισμένη και ξεπουλημένη (…) Ο άνεμος αλλάζει σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπαναχωρώ ούτε χιλιοστό» διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Ματέο Σαλβίνι κάλεσε το ομόλογό του γάλλο υπουργό Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέ να επισκεφθεί τη Ρώμη. «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας. Η Ιταλία ξανασήκωσε κεφάλι. Καλώ τον Καστανέ στην Ρώμη». Η ιταλική κυβέρνηση έστειλε αστυνομία στα σύνορα με τη Γαλλία προκειμένου να παρεμποδίσει επαναπροωθήσεις μεταναστών.

«Υπάρχουν ερωτήματα για τον προϋπολογισμό»

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θέλει να υπάρξει κρίση με την Ιταλία όσον αφορά το σχέδιο προϋπολογισμού της, αλλά εξακολουθεί να έχει ερωτήματα και περιμένει απαντήσεις σε αυτά σήμερα» δήλωσε από την πλευρά του σε συμβιβαστικό τόνο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. «Αυτό που σκέφτομαι είναι εποικοδομητικός διάλογος» πρόσθεσε στον γαλλικό ραδιοσταθμό France Inter.


Μάλιστα πριν κάποιες εβδομάδες, ο Μ. Σαλβίνι ξεφτίλισε τον Σόρος στο Ευρωκοινοβούλιο

Κύριε πρόεδρε φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια ευρωπαίοι κυβερνώνται από ανδρείκελα και μαριονέτες!

Τι άλλο είπε στους ευρωπαίους μοιράζοντας πόνο.. Χρησιμοποιείται τις τράπεζες, την εισβολή των μεταναστών και των ψεύτικων προσφύγων για να χτυπήσετε χώρες με την χρηματοδοτήση του Σόρος.

Δείτε βίντεο


H πηγή για την κόντρα Ιταλίας-Σόρος όμως πάει ένα χρόνο πίσω….

Αρχές Μαϊου του 2017 η μεταφορά μεταναστών από τις αφρικανικές ακτές είχε γίνει υπόθεση εθνικής σημασίας για την Ιταλία και τέθηκε υπό έρευνα από τον εισαγγελέα της Κατάνια.

Η σκληρή κριτική των δραστηριοτήτων των ΜΚΟ προήλθε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης τότε , μεταξύ των οποίων και τα δύο κόμματα του σημερινού κυβερνητικού συνασπισμού.

Τότε είχε γραφτεί πως ο Σόρος συναντήθηκε μυστικά με τον πρωθυπουργό Τζεντιλόνι με αντικείμενο τις ΜΚΟ και τις δραστηριότητές τους. Η συνάντηση δεν αναφερόταν στον ιστότοπο της ιταλικής κυβέρνησης ως επίσημη και το χρονοδιάγραμμα της είναι τουλάχιστον ύποπτο.

Μέγα ζήτημα που πήγαν και τι έγιναν τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία των ΜΚΟ….

Για παράδειγμα η MOAS (Migrant Offshore Aid Station), αντιμετωπίζει τις σκληρότερες κριτικές, ότι εισέπραξε μισό εκατομμύριο δολάρια από την Avaaz. Μια άλλη ΜΚΟ, που ιδρύθηκε από την MoveOn, έλαβε δωρεές από τον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος.Η Save The Children, μια άλλη ΜΚΟ που ασχολείται με τη μεσογειακή μεταναστευτική ναυτιλία, απαριθμεί μεταξύ των εταίρων της το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος! Τέλος, ακόμη και η ΜΚΟ Médicins Sans Frontiéres (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) περιλαμβάνεται στους συνεργάτες της Open Society και του δικτύου Soros.

Πλέον αυτά τελείωσαν, με τον Σαλβίνι να βάζει μία τάξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του