Εκτέλεσαν Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία στη Βούλα






Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στην περιοχή της Βούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα με τις φαίνεται να φέρει τραύματα από όπλο και εντοπίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας στην περιοχή της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας έχει δεχτεί τρεις πυροβολισμούς και πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια.

Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό, μόλις μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε άνδρας στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του