ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΣΠΑΣΕ – ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ






Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Αποστολάκη στην Νις, δήλωσε ότι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στη Σερβία και την περιοχή των Βαλκανίων, είναι η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Σερβίας, ο Βουλίν τόνισε ότι υποστηρίζει προσωπικά την πολιτική της Ελλάδας, καθώς και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σοκαρισμένος ο Αποστολάκης, από την πλευρά του, ‘εξήρε τη σοφή πολιτική επίλυσης του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου’ από τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ελληνοσερβική στρατιωτική συνεργασία

Εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στο θέμα του Κοσόβου και επανέλαβε τη στήριξη στην Ελλάδα για την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Σερβίας.

Βέβαια, για προτάσεις για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η πρόβλεψη πριν να είναι αργά, ούτε λόγος. Θα το βρουν μπροστά τους οι επόμενες γενιές. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, σημασία τώρα έχει πως θα εξασφαλίσουν την καρέκλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του