Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Δημήτρης Καραμάνης






Υποσχεθήκαμε να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη που αγαπάμε.

Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στους συνεργάτες, τους φίλους και τους χιλιάδες πολίτες που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό τον έντιμο αγώνα.

Πετύχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Με δουλειά, εντιμότητα, ήθος, όραμα και προτάσεις θα δώσουμε τον αγώνα μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε η πόλη μας, και με τη δική μας συμβολή, να αλλάξει σελίδα.
Συγχαίρω επίσης όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους τους.

Την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες ας αποφασίσουν ελεύθερα και αβίαστα ποιος θα είναι ο Δήμαρχος που θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για μια καλύτερη Λιβαδειά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του