ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» Ελεύθερος ο πιστολέρο της Θήβας -Πατέρας: Ας τον συγχωρέσει ο Θεός, εγώ δεν μπορώ

Δικαστήριο στην ΘήβαΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα 8χρονη στη Θήβα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε την αδέσποτη σφαίρα και τραυμάτισε σοβαρά ένα 8χρονο κορίτσι.




Στην πολύωρη απολογία του σε όλους τους τόνους είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.




Την ίδια στιγμή ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας είπε ότι δεν μπορεί να δώσει άφεση αμαρτιών στον 54χρονο. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.




Ο δικηγόρος της 8χρονη οικογένειας, Πάρης Βυλλιώτης ανέφερε στο iefimerida.gr πως η οικογένεια της 8χρονης θα ασκήσει από εδώ και στο εξής τα νόμιμα δικαιώματά της, ενώ αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία της 8χρονης Αλεξίας.




Ο δικηγόρος της οικογενείας πρόσθεσε δε πως έθιμο είναι τα τραγούδια και χοροί και πως οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα.




«Οι πυροβολισμοί είναι έγκλημα, ιδίως από άνθρωπο που δεν έχει ειδική εκπαίδευση. Αναδεικνύεται πιο έντονα από ποτέ η ανάγκη αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου περί οπλοχρησίας και οπλοκατοχής», επισήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης.




Υπενθυμίζεται πως η 8χρονη παραμένει νοσηλευόμενη για 5η μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει σε βαθιά καταστολή.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/ektakto-deltio-epideinosis-kairoy-kataigides-kai-halazi-sabbato

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του