Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Τσούκα Φθιώτιδας


Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -8- δενδρύλλια
 Συνελήφθη, στις 17-08-2012 το πρωί στην Τσούκα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, διενήργησαν αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του 41χρονου στην Τσούκα Φθιώτιδας.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (0,80) έως (2,5) μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης στον κήπο της οικίας του.
Επιπλέον κατασχέθηκαν και τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (56,6) γραμμαρίων, τα οποία προέρχονταν από τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του