7ήμερο στην Νάξο και Λουτροθεραπεία στην Αιδηψό!


Για τα μέλη του ΚΑΠΗ Θήβας τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο….
Επταήμερο διακοπών στην Νάξο, αλλά και Λουτροθεραπεία στην Αιδηψό διοργανώνουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Θήβας τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο…
Το 7ήμερο διακοπών στη ΝΑΞΟ ξεκινά από 22 έως 28 Αυγούστου 2012, με τιμή κατ’ άτομο 310 ευρώ σε δίκλινο και τρίκλινο δωμάτιο (Διαφορά μονόκλινου: 120 ευρώ), όπου περιλαμβάνονται τα εισιτήρια F/B Πειραιά – Νάξο και αντίστροφα, 6 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο «ALKYONI BEACH HOTEL» 3* σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (πρωινό – βραδινό) και η μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο Θήβα – Πειραιά και αντίστροφα και από το λιμάνι της Νάξου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
Η Λουτροθεραπεία στην Αιδηψό 8ήμερη (από 3 έως 10 Σεπτεμβρίου),  αλλά και 11ήμερη (από 3 έως 13 Σεπτεμβρίου) με τις τιμ΄’ες κατ’ άτομο να διαμορφώνονται ανάλογα..
Στο 8ήμερο οι διανυκτερεύσεις είναι 7 και η τιμή κατά άτομο 171 ευρώ, ενώ στο 11ήμερο οι διανυκτερεύσεις είναι 10 και η η τιμή κατά άτομο 240 ευρω, όπου συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά προς και από τη Θήβα στο ξενοδοχείο στην Αιδηψό, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πρωινό, μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό γεύμα στην αίθουσα του εστιατορίου του ξενοδοχείου «ΚΑΠΟΛΟΣ», ιαματικές λούσεις στις 2 πισίνες και στις 14 μπανιέρες με υδρομασάζ του υδροθεραπευτηρίου Καπόλος, το οποίο απέχει λίγα μέτρα από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία και επίβλεψη γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής.
Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική υπηρεσία του ΚΑΠΗ Θήβας, τηλ.: 2262024226 και 24224 ( Όλγα Ιωάννου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του