ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Διαμαρτυρία για την κατάργηση της ΔΟΥ


Η απόφαση κατάργησης της ΔΟΥ Θήβας το Νοέμβριο μας βρίσκει αντίθετους.
Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι ως επαγγελματίες αλλά και ως πολίτες αυτού του τόπου να διαμαρτυρηθούμε για την διαρκή προσπάθεια από πλευρά κυβερνήσεως για την υποβάθμιση της πόλης των Θηβών.
Δυστυχώς οι κρατούντες αντί να ενσκήψουν στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις μας για ελαστικοποίηση των τελευταίων μέτρων και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις, έρχονται τώρα να επιβεβαιώσουν τις υποψίες μας για κοινωνική αναλγησία, αδιαφορία για τον πολίτη και ισοπέδωση των πάντων.
Οφείλουν να ανακαλέσουν άμεσα την οποιαδήποτε σκέψη ή απόφαση για κατάργηση της ΔΟΥ Θήβας αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα τις πιθανές επιπτώσεις από την απόφαση αυτή.
Δεν είναι δυνατό να συγχωνευθεί η υπάρχουσα δομή φορολογικών υπηρεσιών της πόλης μας διότι πέραν της υποβάθμισης του τόπου κάτι τετοιο σημαινει ταυτοχρονη και πολλαπλη ανοδο του κοστουστων παρεχωμενων υπηρεσιων απο ολους τους επαγγελματιες οι οποιοι θα αναγκαζονται να μετακινουνται απο την πολη τους για την διεκπεραιωση των υποθεσεων τους.
Εξαλλου η ΔΟΥ θηβας  εξυπηρετει περαν των πολιτων και εκατονταδες εργοστασια της ευρυτερης περιοχης της πρωην επαρχίας Θηβών. Εισπρακτικως δε βρισκεται στις 35 πρωτες θεσεις πανελλαδικα.
                                                διαμαρτυρομαστε
Για την διαρκη προσπαθεια υποβαθμισης του τοπου μας απο πλευρας κυβερνοντων.
Καταδικαζουμε
Την απόφαση κατάργησης της ΔΟΥ Θήβας

Για την ΟΕΒΕ Θήβας
Ο Πρόεδρος Χαρατσής Χρήστος                          
Ο Γεν. Γραμματέας Τσακανίκας Κων/νος         

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του