ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ: Μαθήµατα εκµάθησης Ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς


Ο ∆ήµος Τανάγρας συµµετέχει ως συµπράττων φορέας στο πρόγραµµα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης µε τίτλο «∆ηµιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο µέσω προγραµµάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» (5µηνες συµβάσεις).
Σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) και έπειτα από την υπογραφή σχετικού µνηµονίου συνεργασίας, µια από τις ενέργειες που πρόκειται να υλοποιήσει είναι και η Εκµάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Αλλοδαπούς.
Ήδη προ ηµερών τελείωσε η διαδικασία, βάση της οποίας επελέγησαν από τη Γ.Σ.Ε.Ε. µέσω ΑΣΕΠ µε µοριοδότηση δύο (2) δάσκαλοι, οι οποίοι θα απασχοληθούν για 5 µήνες στην παραπάνω δράση.
Η συγκεκριµένη ενέργεια αφορά την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών εκµάθησης της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας µε ωφελούµενη οµάδα µετανάστες των οποίων η παραµονή έχει µόνιµο, νόµιµο και σταθερό χαρακτήρα στο ∆ήµο.
Καλούνται λοιπόν οι αλλοδαποί που διαµένουν νόµιµα στην περιοχή του ∆ήµου
Τανάγρας και επιθυµούν να µάθουν να µιλούν και να γράφουν την Ελληνική γλώσσα (όλα τα γνωστικά επίπεδα) να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα µαθήµατα εκµάθησης της Ελληνικής Γλώσσας.
Τα µαθήµατα θα γίνονται απόγευµα.
Οι εγγραφές θα ξεκίνησαν στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσουν µέχρι και τις 10
Σεπτεµβρίου 2012 , στο ∆ηµαρχείο Σχηµαταρίου (Παµµ. Ταξιαρχών 1) . Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22623 - 51.103 (κα Λέτη Μ.).

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του