To φθινοπωρινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λιβαδειάς


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, το καλοκαίρι μας τύλιξε στη θερμή αγκαλιά του κι εμείς ονειρευόμαστε θάλασσες ακύμαντες, ταξίδια του νου, αποδράσεις για να ξεφύγουμε από τη σκληρή ελληνική πραγματικότητα, που θέλει το χρόνο να μένει ακίνητος, ανεκμετάλλευτος, νεκρός. Ευχόμαστε η νέα κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας να δώσει πνοή δημιουργίας στο χρόνο και στα όνειρα των  Ελλήνων, που θέλουμε να ξαναζωντανέψουν.
·       Λόγω των διπλών εκλογών στη χώρα μας, το Κέντρο Πρόληψης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Παιανία, δεν μπόρεσε να λειτουργήσει. Ευελπιστούμε τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν με τις εξετάσεις πρόληψης (μαστογραφία κ.ά.)
Υπεύθυνες:     κ. Άννα Καράμπελα 22610-28161
                  κ. Τασία Καντά  22610-22539
·         Στις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, εξασφαλίσαμε εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.
“Alegria”  από το Cirque Du Soleil
Μια σπάνια βιωματική εμπειρία, ένα μοναδικό θέαμα με υψηλή αισθητική. Σε σκηνή 2 στρεμμάτων πολυάριθμοι χορευτές, ακροβάτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές θα ξεδιπλώσουν το.... ταλέντο, τις δεξιότητές τους και θα μας συναρπάσουν. (400 χειροποίητα κοστούμια)
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες: 
κ.  Μαρία Καραμάνη τηλ. 6975680284 & 22610-29906
κ.  Λούλα Ευθυμίου τηλ. 6974122586 & 22610-80497
·         Στις 13-14 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και Κυριακή, όπως κάθε χρόνο θα επισκεφθούμε το νησί της Παναγιάς στην Τήνο. Ελάτε μαζί μας να στείλουμε την προσευχή μας, το αίτημά μας, την αγωνία, το φόβο μας στην Παναγία για ν’ αλαφρέψει η ψυχή μας.
Δηλώστε συμμετοχή στις κυρίες:      κ.    Μαρία Καραμάνη 22610-29906
                                                            κ.    Τασία Καντά 22610-22539
·         Στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, θα πραγματοποιήσουμε την έναρξη της χειμερινής περιόδου, μαζί με την αναβληθείσα, λόγω εκλογών επιστημονική εκδήλωση «Καρδιά μου, Μάτια μου». Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι γιατροί καρδιολόγοι, οφθαλμίατροι και η ψυχολόγος κ. Σμαρούλα Παντελή. Θα σταλούν ατομικές προσκλήσεις στα μέλη του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
·         Σας ενημερώνουμε, ότι ο Δήμος Λεβαδέων τελείωσε τις νομικές διαδικασίες και ελπίζουμε το φθινόπωρο να αρχίσουν επιτέλους, οι εργασίες για της ανακαίνιση του Κέντρου Αντικαρκινικής Προστασίας, το όραμα ζωής που ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα για τους συμπολίτες μας.
Καλές Διακοπές,  με υγεία
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς
Της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του