ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Για την 7ης Τροποποίηση Προϋπολογισμού έτους 2012 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Είναι τραγικό να θεωρούμε σαν αυτοτελές θέμα την τροποποίηση του προϋπολογισμού της περιφέρειας με βασικό περιεχόμενο την προσθήκη 200.000 ευρώ, για τον δρόμο Μάρμαρα-Ανατολή και 170 ευρώ από επιστροφές χρημάτων στην Π.Ε Ευρυτανίας.
Πρόκειται για λογική υποταγής. Για πειθαρχημένη διαχείριση της φτώχειας που επιβάλουν στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση η αντιλαϊκή κυβέρνηση της συνεργασίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατ’ εντολή της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου και των μονοπωλίων, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με το ξεζούμισμα και τις στερήσεις του λαού.
Δείχνει την στάση σας σαν υποτακτικών της συγκεκριμένης πολιτικής. Σας καθιερώνει σαν όργανα επιβολής της.
Θεωρούμε ένοχη την σιωπή σας , που δεν μπορεί να κρύψει πως βάζετε πλάτη για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική τους, επειδή αποδέχεστε τις περικοπές που επιβάλλονται.
Καταδικάζουμε πολιτικά την στάση σας και απέχουμε από την ψηφοφορία.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Χρονάς Τάσος, Γκικόπουλος Γιώργος, Ντούρου Σοφία (Ιωάννα)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του