Επιστροφή πενήντα ενός (51) αλλοδαπών υπηκόων στις χώρες καταγωγής τους, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης


Επιπλέον πενήντα ένας (51) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στις 19.08.2012, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν είκοσι εννέα (29) πολίτες Μπαγκλαντές, δύο (2) πολίτες Αφγανιστάν, ένας (1) πολίτης Σουδάν, ένας (1) πολίτης Δομινικανής Δημοκρατίας και δεκαοχτώ (18) πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Σουδάν και Δομινικανής Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Ντάκα, την Καμπούλ, το Χαρτούμ και το Σάντο Ντομίνγκο αντίστοιχα, ενώ οι υπήκοοι Αλβανίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και από Εθνικούς Πόρους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του