Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών για απαγωγή σε βάρος 54χρονου επιχειρηματία στα Οινόφυτα Βοιωτίας


Οι απαγωγείς οδήγησαν και εγκατέλειψαν δεσμευμένο τον 54χρονο σε δύσβατη περιοχή στις παρυφές της λίμνης Υλίκης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (16-08-2012) το βράδυ, απήγαγαν τον 54χρονο ημεδαπό από την επιχείρησή του στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Αναλυτικότερα, περίπου στις 10:45΄την Παρασκευή ο 54χρονος βρέθηκε αλυσοδεμένος και μερικώς φιμωμένος, σε δύσβατη περιοχή στις παρυφές της λίμνης Υλίκης Βοιωτίας από βοσκό, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τις Αρχές. Στην περιοχή κατέφθασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, όπου απελευθέρωσαν και παρέλαβαν τον 54χρονο.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα μεσάνυχτα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο 54χρονος στα Οινόφυτα και αφού τον έδεσαν απαίτησαν να τους παραδώσει χρήματα.
Στην συνέχεια οι δράστες επιβίβασαν με την βία τον 54χρονο στο αυτοκίνητό του και αφού στην πορεία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα, τον οδήγησαν τελικά με βάρκα και τον εγκατέλειψαν δεσμευμένο και φιμωμένο στην περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί από τον βοσκό.
 Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του