Με επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης Βοιωτία 2012, συμμετέχει και ο Δήμος Θηβαίων.



    
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 τα εγκαίνια της 1ης Εμπορικής, Παραγωγικής και Ενεργειακής Έκθεσης Βοιωτίας 2012, που συνδιοργανώνει το Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στο χώρο του εργοστασίου UNICOT στη Λιβαδειά. 
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος, ενώ την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από την πολιτική, την αυτοδιοικητική, την επιχειρηματική και την κοινωνική ζωή της Στερεάς Ελλάδας. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος.
Στην  Έκθεση Βοιωτία 2012 συμμετέχει και ο Δήμος Θηβαίων με ένα πολύ όμορφο περίπτερο, που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Στο περίπτερο του Δήμου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από έντυπο, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό για όλες της δράσεις του Δήμου (έργα, εκδηλώσεις, προγράμματα κτλ), για τον φυσικό πλούτο της περιοχής, τα μνημεία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες του και φυσικά για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει ο τόπος (ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, όσπρια, κρεμμύδια, πατάτες, κρασί, γλυκά του κουταλιού, λικέρ, κρασί κα.), ενώ παρέχεται και η δυνατότητα γευσιγνωσίας, κυρίως κρασιών, τα οποία διέθεσαν γι’ αυτό το σκοπό οινοποιία της περιοχής. Παράλληλα το περίπτερο κοσμούν χειροποίητες παραδοσιακές φορεσιές, που μαρτυρούν την πλούσια ιστορία του τόπου.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον χαιρετισμό που απηύθυνε,
στην εκδήλωση των εγκαινίων, συνεχάρη το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη,  για την εξαιρετική πρωτοβουλία της Έκθεσης, που προάγει και παρουσιάζει όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας των Βοιωτών.  Είπε χαρακτηριστικά:
« Η έκθεση αυτή στέλνει ένα μήνυμα σε πολλαπλούς αποδέκτες. Η κρίση δεν είναι δυνατό να ξεπερασθεί μέσα από αποτυχημένες δοκιμασμένες συνταγές του παρελθόντος. Θα ξεπερασθεί μόνο εφόσον εμπιστευθούμε τον Έλληνα επιχειρηματία και του δώσουμε τη δυνατότητα να μεγαλουργήσει μέσα σε ένα υγιές όμως περιβάλλον. Επιπλέον, ο τόπος μας, η Βοιωτία, αποδεικνύει μέσα από την έκθεση ότι διαθέτει δραστηριότητες σε όλες τις διαστάσεις της επιχειρηματικότητας αλλά και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί τόπο στον οποίο θα μπορούσε κανείς να εμπιστευθεί το αναπτυξιακό του μέλλον.
Και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να φτάσει προς το κεντρικό κράτος και να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν στα σχέδια για ανάπτυξη και προκοπή, πάντοτε με σεβασμό στον τόπο, τον άνθρωπο και το περιβάλλον».
Η 1η Εμπορική, Παραγωγική και Ενεργειακή Έκθεση Βοιωτία 2012 θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε στο Περίπτερο του Δήμου Θηβαίων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του