Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΕΑΣ Λιβαδειάς


Στα πλαίσια της Εμπορικής –Παραγωγικής –Ενεργειακής Έκθεσης «Βοιωτία 2012», διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς στις 25-11-2012, με τίτλο «2012 το Έτος των Συνεταιρισμών με Σύνθημά μας: Οι Συνεταιρισμοί χτίζουν έναν καλύτερο κόσμο».  
 Στην ημερίδα συμμετείχαν βουλευτές της Περιφέρειας, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι των όμορων Ε.Α.Σ. και αγρότες της περιοχής μας, επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν το συνεταιριστικό μέλλον των αγροτών μας. 
Οι εισηγητές, κ.κ. Σκιαδάς Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Ολυμπία-Κλήμη Καμινάρη και Ανδριανή – Άννα Μητροπούλου, με τις εισηγήσεις τους, βοήθησαν όλους τους παρισταμένους, εργαζόμενους της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς και αγρότες της περιοχής μας, να κατανοήσουν τις δυνατότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα και την αναγκαιότητα συνέχισης των συνεταιρισμών για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αγροτών.

Για την Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του