ΕΡΓΑΤIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Απομονώστε τώρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής


Στο ετήσιο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012  στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι  αποφάσισαν ομόφωνα το παρακάτω  ψήφισμα.
                                        Ψ Η Φ Ι  Σ Μ Α
          Απομονώστε  τώρα  τους φασίστες της Χρυσής Αυγής
Το φασιστικό αυτό μόρφωμα της αστικής τάξης αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος και στόχο έχει να χτυπήσει την Εργατική Τάξη, το λαϊκό κίνημα συνολικότερα και όχι μόνο τους μετανάστες.
Έχει αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά» για χάρη μιας χούφτας πλουτοκρατών, εκείνων δηλαδή που σήμερα τσακίζουν τις ζωές μας, που παρασιτούν από το δικό μας μόχθο.
 Δεν είναι τυχαίο πως οι νοσταλγοί των Ες Ες, των Χιτών και των ταγμάτων ασφαλείας αναπτύσσουν δράση τώρα που κυβέρνηση, τρόικα, Ευρωπαϊκή Ένωση εξαπολύουν νέα βάρβαρα μέτρα που εξαθλιώνουν ολοένα και περισσότερο τη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.
Εμείς οι Αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς  δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα φασίστα, κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές της Εργατικής Τάξης. Τους θυμίζουμε ότι ο λαός της περιοχής μας έχει τεράστια ιστορική πείρα αντίστασης απέναντι στους μπουραντάδες και στους γερμανοτσολιάδες, όπως τους αποκαλούσε ο λαός.
Όπως τότε έτσι και τώρα μόνο το οργανωμένο και συνειδητά πειθαρχημένο Εργατικό – Λαϊκό Κίνημα, δυνατό σαν γροθιά, μπορεί να τσακίσει τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλά τους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του