ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



 Άνοιξε τις πόρτες της η 3η έκθεση έργων τέχνης κρατουμένων του Κ. Κ. Γ. Ε.Θ.
Στα εγκαίνια της 3ης έκθεσης έργων τέχνης κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, που πραγματοποιείται  στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Θηβαίων, παραβρέθηκαν ο Δημάρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο  Αντιδημάρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης.
Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ακουαρέλες, δημιουργικά χρηστικά αντικείμενα από ξύλο και μέταλλο και πολλά άλλα που φιλοτεχνήθηκαν και δημιουργήθηκαν από τις έγκλειστες γυναίκες του Καταστήματός. Όλα τα έργα διατίθενται προς πώληση, σε χαμηλές τιμές και τα έσοδα από κάθε έργο θα κατατεθούν στον ατομικό λογαριασμό της κρατούμενης που το δημιούργησε.
Ο κ. Δήμαρχος, στο  χαιρετισμό που απηύφθηνε συνεχάρη τις δημιουργούς που φιλοτέχνησαν τα έργα τέχνης, τη Διεύθυνση, το προσωπικό του καταστήματος και την εποπτεύουσα Εισαγγελική Αρχή, δηλώνοντας την στήριξή του Δήμου Θηβαίων στις έγκλειστες γυναίκες που προσπαθούν μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό να επανακτήσουν την κοινωνικοποίησή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του