Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας, σε υποκατάστημα τραπέζης στις Ερυθρές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (23-11-2012) το πρωί, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από υποκατάστημα τραπέζης Ερυθρών Αττικής.
Ειδικότερα, στις 08:20 το πρωί στις Ερυθρές Αττικής, ο ένας εκ των δύο δραστών αφού εισήλθε στο υποκατάστημα της τράπεζας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας γυαλιά, κατευθύνθηκε προς τα δύο ταμεία και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ περίπου.
Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο δεύτερος δράστης ο οποίος επίσης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας μαύρο σκούφο και γυαλιά ηλίου και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφεραν να διαφύγουν με κατεύθυνση προς την περιοχή της Θήβας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνεχίζονται οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του