Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιτ. Προέδρου του Ε.Σ.Θ. κ. Ανδρέα Π. Γιαννόπουλου


Μετά την δημοσίευση πρόσκλησης , για συμμετοχή στην Πανεργατική απεργία της 6 & 7 Νοεμβρίου  ( πλ. Αγοράς; ) από « Οργάνωση » και την αναφορά για «μπόνους » «προνόμια » αλλά και «συντάξεις»  των εργατοπατέρων του Εργοδοτικού Συνδικαλισμού, που περιλαμβάνονται και οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ σας γνωρίζω ότι : 
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ έμπορος δεν εξαργύρωσε την συνδικαλιστική του δράση με ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος. Η ισοπέδωση χωρίς διαχωρισμούς , εξυπηρετεί όσους συνέβαλαν στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση της χώρας μας . 
Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας δεν κάναμε καμμία.....
ΔΙΑΚΡΙΣΗ με ΜΟΝΟ σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων και των πολιτών ΚΟΝΤΡΑ στην αδιαφάνεια, την αδιαφορία , την διαφθορά μέχρι που να χαρακτηριζόμαστε «αστείοι» , «γραφικοί» , «παρορμητικοί », «ενοχλητικοί» με μεγάλο κόπο και ΚΟΣΤΟΣ , ενάντια και στην ΕΞΟΥΣΙΑ όταν έπρεπε. 
Αισθάνθηκα αμηχανία όταν , προ ημερών με ρώτησαν δύο συνάδελφοι , ΠΟΣΑ παίρνω από το «Προεδριλίκι» , τους απάντησα ΤΙΠΟΤΑ , καλά …. ας ήσουν τόσα χρόνια;……..και με την αφορμή αυτή , δημοσιοποιώ την παρούσα. 
 Πιστεύω ότι «τίμησα », την εμπιστοσύνη των μελών του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ αλλά και των αντιπροσώπων – εκλεκτόρων ΟΛΗΣ της ΧΩΡΑΣ όπως και τα άλλα μέλη των Δ.Σ. του Συλλόγου μας. 
Τα προσωπικά μου « κέρδη » , « μπόνους »κ.λ.π. είναι , οι δεκάδες «Τιμητικές » διακρίσεις από ΟΛΗ  τη ΧΩΡΑ , ειδικά οι τέσσερις μοναδικές με τον τίτλο του ΕΠΙΤΙΜΟΥ . 

Με εκτίμηση και Ευχές για Οικονομική , κοινωνική και ηθική ανάκαμψη της Χώρας μας. 
Ανδρεας Π. Γιαννόπουλος 
Επιτ. Πρόεδρος του Ε.Σ. Θηβών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του