ΣΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ‘Γνωρίζω ένα Ρομπότ’



Σύμφωνα με το πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ΣΕΚ Λιβαδειάς για το σχολικό έτος 2012-2013, καθιερώνεται η ημέρα ‘Γνωρίζω ένα Ρομπότ’. Κάθε Σχολική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής μπορούν σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του ΣΕΚ (για τη σύνταξη του προγράμματος των προγραμματιζόμενων εκπαιδευτικών επισκέψεων - www.seklivadias.gr) να προγραμματίσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο χώρο του ΣΕΚ όπου οι μικροί μαθητές:
  1. θα ενημερωθούν για τις τεχνολογίες των ρομπότ,
  2. θα γνωρίσουν από κοντά ένα μικρό ρομπότ, και
  3. θα προγραμματίσουν το μικρό ρομπότ ώστε να εκτελεί εντολές τους.
Η διάρκεια της εκπαιδευτικής δράσης κυμαίνεται από μία έως δύο ώρες.
Ο διευθυντής του ΣΕΚ συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς κ Σιαμανδούρα Σωτήριο και  κ. Παπακώστα Γεώργιο ως υπευθύνους της δράσης για το έργο τους .
Ο  Δ/ντης
Δρ. Κων/νος Καλοβρέκτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του