Πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές καταυλισμών στη θέση ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας και Αλιάρτου Βοιωτίας

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις (28-11-2012) τις πρωινές ώρες στις περιοχές καταυλισμών στις θέσεις ΒΙΟ.ΠΑ Άμφισσας και Αλιάρτου Βοιωτίας, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις περιοχές.
Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν 41 συνολικά αστυνομικοί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις  Βοιωτίας και Φωκίδας με την συνδρομή Αστυνομικών (Ο.Π.Κ.Ε.) των Αστυνομικών Διευθύνσεων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.  
Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων και των ερευνών που έγιναν σε χώρους – καταλύματα διαμονής, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, προέκυψαν τα ακόλουθα:
Ελέχθησαν: (67) άτομα και (22) οχήματα
Προσήχθησαν: (26) άτομα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. 4067/12 Ν.Ο.Κ. Περί Οικοδομικού Κανονισμού για την αυθαίρετη κατασκευή τριάντα (30) πρόχειρων ξύλινων παραπηγμάτων καθώς και δύο (2) πέτρινων κτισμάτων στον καταυλισμό στη θέση ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας.
Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας πλήθος εργαλείων, μηχανημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κατοχής τους.
Βεβαιώθηκε: Μία (1) παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)
Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του