“Παράδεισος” των offshore εταιρειών η Κύμη Ευβοίας!


kymh evoias
Μετά το Κρανίδι, σειρά έχει η Κύμη Ευβοίας για να ελεγχθούν από το υπουργείο Οικονομικών οι λόγοι που μια μικρή περιοχή της Ελλάδας προσέλκυσε 24 offshore εταιρείες προκειμένου να δραστηριοποιηθούν εκεί.

Σχετικό έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη το οποίο διαβιβαστικέ στην Βουλή, βρίσκεται στη διαδικασία της δημοσίευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο υπουργική απόφαση που αναθέτει στο Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών, τη διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου εισοδήματος και λοιπών φορολογιών καθώς και του φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας, του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, του φόρου ακίνητης περιουσίας και του ειδικού φόρου επί των ακινήτων, όλων των ανέλεγκτων χρήσεων.
Στην παρούσα φάση, όπως εξάλλου αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομικών, πραγματοποιείται έλεγχος των 24 offshore που δραστηριοποιούνται στην Κύμη και από την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας.
Το έγγραφο του κ. Μαυραγάνη, διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου για τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό offshore στην περιοχή της Κύμης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του