Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος στην Αταλάντη

Μακραίνει καθημερινά η λίστα των αυτοκτονιών στη χώρα μας. Λίγο πριν από τις 05.00 σήμερα τα ξημερώματα, ένας ηλικιωμένος άνδρας, 85 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα διώροφης οικοδομής στην Αταλάντη Φθιώτιδας όπου διέμενε και έπεσε στον προαύλιο χώρο από ύψος περίπου 10 μέτρων.
Η αστυνομία, που κλήθηκε από τους γείτονες, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.
Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του